Wereldprimeurs van Opel op de IAA.Debuut van modellen op 67ste internationale autoshow in Frankfurt.

IAA 2017

Onder het motto “De toekomst is voor iedereen” is Opel recentelijk samengegaan met PSA om kampioen autoproducent in Europa te worden. Bezoekers van de 67ste internationale autoshow in Frankfurt (14 tot en met 24 september) kunnen als eerste zien wat dat inhoudt. Hier beleeft een reeks nieuwe modellen zijn publieksdebuut. De Opel stand D09 bevindt zich in hal 8.0.

De nieuwe Opel Grandland X, die samen met PSA is ontwikkeld, geeft perfect de richting aan die beide autoconcerns met de fusie beogen. Dankzij het dynamische silhouet, toptechnologie, typische SUV-kwaliteiten en een genereuze interieurruimte is dit model een serieuze speler in het sterk groeiende crossover-segment.

De tweede wereldprimeur, de nieuwe Insignia Country Tourer, is al even opwindend. Waar de Insignia GSi een onvervalste sportmachine is voor liefhebbers, zal de Country Tourer vooral in de smaak vallen bij kopers die een stijlvolle en stoere stationwagen zoeken met offroad-looks. Ook nieuw op de stand is het personalisatieconcept Opel Exclusive voor de Insignia.

Verder presenteert Opel nieuwe versies van de Vivaro, waaronder de Vivaro Tourer. De Tourer heeft onder meer een tweede zitrij met 360 graden draaibare stoelen en een opklapbare tafel, zodat het interieur in een handomdraai is om te turnen in een praktische business lounge.