Ontdek de Opel X modellen.Nu met minimaal €1.000 verjaardagskorting!

Opel X-Range

Opel X-Range

OPEL X MODELLEN!
Wegrijden in een van de robuuste Opel X modellen wordt nu wel heel aantrekkelijk. Vanwege ons 120-jarig jubileum ontvangt u tijdelijk €1.000 verjaardagskorting op een nieuw samen te stellen Opel Mokka X, Crossland X of Grandland X. Direct rijden? Profiteer dan van maar liefst €2.000 verjaardagskorting op de Opel X voorraadmodellen.


MOKKA X. DE PREMIUM SUV.
Stoer vormgegeven met het praktische en wendbare karakter van een compacte auto. Dat is de Opel Mokka XOpel Mokka X. De Mokka X biedt geavanceerde apparatuur en de baanbrekende innovaties van een luxe SUV. Tevens geniet u van een aangename hoge zitpositie in deze stoere stads-crossover. 

CROSSLAND X. VEILIGSTE IN ZIJN KLASSE.
De Crossland XCrossland X is heel veelzijdig en door EURO NCAP uitgeroepen tot de veiligste auto in zijn klasse. De geavanceerde rijassistentiesystemen maken het rijden in de Crossland X veiliger en aangenamer. Voorbeelden hiervan zijn de standaard Lane Departure Warning of het optionele vermoeidheidsherkenning-systeem. Zo gaat u altijd veilig op weg!

CrosslandX


GRANDLAND X. DURFT U HET AAN?
Opvallend door zijn stoere en robuuste uitstraling, en een uitstekend zicht door zijn hoge zitpositie. Volledig naar smaak uit te rusten met contrasterend zwart dak en tal van innovatieve veiligheidssystemen. De nieuwe Opel Grandland XOpel Grandland X combineert een stoere uitstraling met een elegante styling en het interieur is even comfortabel als functioneel. 

GrandlandX