Acquire

ons team.

Opel Gebr. Vullings Oirschot

Autobedrijf Gebroeders Vullings Oirschot gaat op vertrouwde voet verder

Opel-dealer Gebroeders Vullings is een begrip in Oirschot en verre omgeving. 


Vertrouwen

Dagelijks komen klanten even binnenlopen en maken zij een praatje met het personeel. Zij tonen waardering voor de manier waarop wij nu te werk gaan. Niet alleen de mensen hier in de showroom en aan de receptie zijn bekende gezichten. Ook in de werkplaats werken kanjers van monteurs met veel enthousiasme. Een groot voordeel van het vertrouwde personeel is dat zij een geweldige ervaring hebben en weten waarover zij praten.

Opel Showroom Gebr. Vullings Oirschot

Nieuwe modellen

Was Opel vroeger wat behoudend als het op design aankwam, tegenwoordig hebben de modellen een nieuwe en frisse uitstraling. In de showroom van Vullings staan de laatste modellen ruim opgesteld. Op Internet laten kopers zich vooral informeren over de modellen en de eigenschappen. Maar in de showroom is het de beleving die een grote rol speelt. Je moet een auto toch voelen en ruiken. Dat geldt voor zowel nieuwe auto’s als voor occasions. Opel is van oudsher een merk dat staat voor kwaliteit, en het heeft voor ieder reëel budget wel een auto. Belangrijk is dat Opel nu onderscheidende modellen maakt, ieder met een eigen herkenbare ‘Opellijn’. Het was voorheen een eenheidsworst, veel modellen leken op elkaar. Daar is Opel nu van afgestapt. Zo heeft de nieuwe Opel Meriva tegenover elkaar openslaande portieren, die het achterin in- en uitstappen vergemakkelijken. Een vertrouwd Opelmodel is de Corsa, dit is een echte doorontwikkelde auto en deze bezit samen met de Astra veel nieuwe technieken. Voor de verwende zakelijke rijder is er nu de nieuwe Opel Insigna, met het zogeheten ‘Opel Eye’. Dit oog leest de verkeersborden en geeft de betekenis door aan de chauffeur. Bovendien kent deze auto een uitgebreid verlichtingsprogramma. Wanneer dit in de automatische positie staat, past het de verlichting aan, aan de omgeving. Bijvoorbeeld op donkere wegen groot licht, in verlichte straten dimlicht. Dit is een primeur voor Opel en klanten zijn hier heel enthousiast over.


Toekomst

De ligging van de showroom en werkplaats biedt veel voordelen. Zo is Vullings in de spitsuren ook nog goed te bereiken, zijn er volop parkeerplaatsen en heeft het bedrijf een centrale ligging. Met aan het roer goede, ambitieuze mensen die vol energie en gedrevenheid de schouders eronder zetten.