Acquire

Winterbanden.

Met gratis opslag van uw winterbanden!

Extra zekerheid voor de komende wintermaanden bij Gebr. Vullings Oirschot.
Steeds meer berijders kiezen tijdens de wintermaanden voor extra zekerheid op de weg door op winterbanden te rijden. Winterbanden zijn al veiliger bij temperaturen onder de 7 graden Celsius. Ook in Nederland is winterbanden geen overbodige luxe meer. Gebr. Vullings in Oirschot is uw partner voor de omgeving Oirschot en Best voor het leveren en monteren van winterbanden. Wacht niet tot het te laat is en bestel nu reeds uw winterbanden bij Gebr. Vullings Oirschot. Wij verzorgen tevens het wisselen en opslaan van uw zomerbanden.


De voordelen van winterbanden van Gebr. Vullings Oirschot:
  • Veiliger: Door een andere samenstelling van het materiaal hardt dit ook bij lagere temperaturen niet uit.
  • Meer grip: Beter profiel, waardoor uw auto ook onder moeilijkere omstandigheden, zoals met sneeuw, goed bestuurbaar blijft.
  • Kortere remweg: Door de combinatie van een beter profiel en andere samenstelling heeft uw auto een kortere remweg.
  • Het juiste advies: Gebr. Vullings Oirschot geeft u het juiste advies voor alle merken auto’s en weet welk merk banden het beste voor uw auto is.

Bij Gebr. Vullings Oirschot krijgt u een heel jaar lang gratis opslag en wissel van uw zomerbanden naar winterbanden GRATIS. Uw zomerbanden worden opgeslagen in ons banden hotel en door een goede administratie kunt u er zeker van zijn dat u de juiste zomerbanden weer terug gemonteerd krijgt aan het einde van de winter.

Noteer uw bandenmaat en informeer bij ons naar de beschikbaarheid en prijsopgave.

Bij Gebr. Vullings Oirschot krijgt u een heel jaar lang gratis. Uw zomerbanden worden opgeslagen in ons banden hotel en door een goede administratie kunt u er zeker van zijn dat u de juiste zomerbanden weer terug gemonteerd krijgt aan het einde van de winter.Noteer uw bandenmaat en informeer bij ons naar de beschikbaarheid en prijsopgave.